HTML

Éttermi tapasztalatok

Éttermi élmények.

Friss topikok

  • rencsicsi: SZIASZTOK Távirati stílusban.A kaja remek volt,az öreg pincér unott képe eléggé lerontja a boltot... (2010.10.06. 01:09) Zöld Angyal
  • GoldenApple: Mi jártunk oda régebben, akkor nagyon de nagyon jó volt (a fokhagymás-citromfüves rizzsel hiába pr... (2008.01.10. 18:07) Korcsma Piszkos Fredhez

2007.11.08. 12:42 nem várt fordulat

Bemutatkozás, első post, meg ilyenek...

Miután heti rendszerességgel el szoktam járni éttermekbe, sörözőkbe, gondoltam megosztom a tapasztalataimat, élményeimet, örömeimet és bosszúságaimat ezekről a helyekről.

Előljáróban csak annyit, hogy nem vagyok egy nagy gasztronómia guru, sima mezei átlagos budapesti lakos szempontjából fogom értékelni a helyeket.

Mivel kő gazdag sem vagyok, ezért az átlagpolgár számára megengedhető helyekkel kezdem, de miután hamarosan meg fogom nyerni a lottó ötöst, elképzelhető, hogy elitebb helyekre is benézek majd.

Kérlek írjátok meg Ti is élményeiteket, ha jártatok az adott helyen.

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás étterem vendéglátás


A bejegyzés trackback címe:

https://ittisettunk.blog.hu/api/trackback/id/tr44222266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása